O nama

cremonte

CreMonte je zaštićeni robni znak, koji se nalazi na proizvodima vrhunskog kvaliteta, kreiranih da zadovolje sve zahtjeve tržišta, kao i želje i potrebe potrošača.

Najsavremenija tehnologija, kao i tehnološki proces proizvodnje, omogućavaju da se sačuvaju sva hranljiva svojstva pažljivo odabranih prirodnih sirovina, od kojih su kreirani ovi jedinstveni proizvodi.

CreMonte su visoko kvalitetni i bezbjedni konditorski proizvodi napravljeni uz primjenu svih standarda, načela i kodeksa prakse u prehrambenoj industriji, kao i uz doslijednu primjenu HACCP kao I IFS sistema za bezbjednost hrane.

Inspirativan dizajn CreMonte proizvoda, jedinstvena receptura, kvalitet od koga se ne odstupa, prepoznatljiv ukus čokolade, mlijeka i lješnika, zadovoljiće i najprobirljivije korisnike. Zadovoljstvo konzumenata nije samo na osnovu ukusa, već i u nutritivnom profilu ovih proizvoda.

CreMonte je idealan kao dopuna ishrani, za zdrav i ukusan obrok, kao poslastica, za filovanje palačinki i kroasana, za spremanje torti i kolača...

Za Vas smo kreirali proizvode sa kojima se ponosimo, i koji će Vam trenutke učiniti ljepšim i koji će, nesumljivo, udovoljiti svim Vašim čulima.

Vodi Vas na sedmo nebo...